Aannemer Veendam

Voor een ervaren aannemer in Veendam bent u aan het juiste adres bij Ketler BV. Wij hebben sinds 1992 een groot klantenbestand opgebouwd. Wij bedienen zowel particulieren als bedrijven. Wat Ketler BV een goede partij maakt naast jarenlange ervaring, is het feit dat wij de complete klus uit handen kunnen nemen. U kunt de totale opdracht bij ons uitzetten en heeft maar één aanspreekpunt.

Ketler BV is uw aannemer voor uiteenlopende klussen in Veendam en omstreken

Dankzij jarenlange ervaring kunt u Ketler BV inschakelen voor verschillende soorten klussen in Veendam en omstreken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld nieuwbouw-, verbouw-, renovatieprojecten uit handen nemen. Ook zijn we in te schakelen voor onderhoud, machinale houtbewerking en het herstel van aardbevingsschade. Omdat we zijn gevestigd zijn in Veendam hebben we namelijk regelmatig te maken met aardbevingsschade in de Groningse gebieden waar gas wordt gewonnen.

Dé aannemer in Veendam die met u mee denkt

Waar u de specialisten van Ketler BV in Veendam ook voor inzet, u kunt altijd rekenen op kwaliteit. Onze mensen zijn vakmensen, die uw wensen en eisen niet uit het oog verliezen. Ook houden wij altijd rekening met uw budget. Ons motto is dan ook ‘U tevreden, wij tevreden’. Wij zijn vanaf begin tot eind persoonlijk betrokken bij het project en houden de lijntjes kort. Zowel met elkaar als met u als klant. Wij staan van het eerste ontwerp tot uiteindelijke oplevering voor u klaar.

Bouwend Nederland
TUV nord
VCA
Fundeon erkend leerbedrijf