Bouwbedrijf Veendam

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Veendam? Laat u eens informeren door Ketler BV. Wij zitten sinds 1992 in het bouwvak en hebben vele particulieren en bedrijven in Veendam en omstreken geholpen. Wij hebben ruime ervaring met verschillende soorten bouwklussen en nemen ieder project graag aan!

Bouwbedrijf Ketler BV neemt uw complete bouwproject in Veendam uit handen

Wilt u (ver)bouwen of renoveren, maar beschikt u niet over de nodige materialen, apparatuur of kennis? Bouwbedrijf Ketler BV helpt u graag. Wij kunnen uw bouwklus volledig uit handen nemen, zodat u nergens meer aan hoef te denken. U heeft één aanspreekpunt gedurende de klus, de projectmanager van Ketler BV. Wel zo makkelijk!

Voorafgaand aan het bouwen gaan we uiteraard met u om tafel om samen met u een bouwplan op te stellen. Zo weet u zeker dat al uw wensen en eisen aan bod komen. Hier houden wij gedurende het project rekening mee, evenals uw budget.

Het bouwbedrijf in Veendam voor uiteenlopende klussen

Bouwbedrijf Ketler BV kan u op verschillende manieren van dienst zijn. Zo zijn wij in te schakelen voor bijvoorbeeld nieuwbouw-, verbouw-, renovatieprojecten in Veendam en omstreken. Ook zijn we in te zetten voor onderhoud, machinale houtbewerking en het herstel van aardbevingsschade. Wij zijn natuurlijk gevestigd in noord Groningen, waar veel aardbevingen plaats vinden door het winnen van gas.

Waar u ons ook voor inschakelt, u kunt rekenen op kwaliteit en service. Ons motto is al jaren ‘U tevreden, wij tevreden’ en dit is ieder project ons streven.

 

Bouwend Nederland
TUV nord
VCA
Fundeon erkend leerbedrijf