Ketler BV veelzijdig in vele bouwklussen

Ons aannemersbedrijf, gevestigd te Veendam is gestart in 1992. Hierdoor hebben we een groot klantenbestand opgebouwd. Zowel voor particuliere klussen als zakelijke opdrachten kunt u bij ons terecht. Het grote voordeel van Ketler BV is dat u de totale opdracht bij ons kunt afleveren. Wij handelen vervolgens alles voor u af en u heeft enkel te maken met één aanspreekpunt.

Ketler BV voor uiteenlopende klussen

Ketler BV kenmerkt zich door de uiteenlopende aard van klussen die we kunnen aannemen. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Ketler BV voor de volgende projecten: Nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, renovatie, machinale houtbewerking, en het herstel van aardbeving schade.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent

Ongeacht welke klus u voor ons in gedachten heeft, u kunt rekenen op vakwerk en kwaliteit. We richten ons op uw wensen en zorgen dat de klus zo goed mogelijk past binnen uw budget. ‘U tevreden, wij tevreden’ is dan ook ons motto. Alles wordt van begin tot eind verzorgd. Dus vanaf het eerste ontwerp tot en met de uiteindelijke oplevering zijn wij bij het project betrokken. Omdat we onze werkwijze volledig op de wensen van de klant afstemmen zijn we een begrip op het gebied van bouwklussen.

Bouwend Nederland
TUV nord
VCA
Fundeon erkend leerbedrijf