Over Ketler BV.

In 1992 openden wij onze deuren voor u en sindsdien zijn de opdrachten gestaag in hoeveelheid toegenomen. Op deze manier werd de eenmanszaak al vrij snel een BV. Verhuizen was nodig naar een grotere locatie, er werden meer mensen aangenomen en ons netwerk met onderaannemers werd vergroot, om alle opdrachten goed te kunnen verwerken. Op deze manier zijn we in staat gebleken om wensen van onze klanten passend en efficiënt te vervullen.

Ketler BV locatie en service

Sinds 2011 is het aannemersbedrijf van Ketler BV gevestigd aan de Ommerlanderwijk 14. Direct gelokaliseerd naast de woning van de familie Ketler. U proeft dus meteen de gemoedelijke sfeer van Ketler BV. Het terrein heeft een eigen ingang en tevens vindt u hier een ruim verhard terrein waardoor er voldoende gelegenheid is voor het parkeren van onze bedrijfsauto’s, gescheiden afvalcontainers en materiaal opslag. De locatie van Ketler BV bevat tevens een kantine voor onze werknemers en we beschikken over een mooi kantoor om onze relaties goed te ontvangen en te voorzien van de nodige informatie betreffende de opdrachten die wij ontvangen.

De totale oppervlakte van het woongedeelte samen met het bedrijfsgebied is ongeveer 3000 vierkante meter. Er is voldoende gelegenheid om u nog vele jaren ten dienst te zijn. Dus voor al uw wensen op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, renovatie en machinale houtbewerking en herstel aardbevingsschade bent u bij ons van harte welkom. Wij zullen bij Ketler BV vervolgens alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk te begeleiden in het bouwproces.

Bouwend Nederland
TUV nord
VCA
Fundeon erkend leerbedrijf