Ketler BV verbouw

Voor al het nodige werk in de verbouw kunt u terecht bij Ketler BV. Wilt u uw woning opfrissen zonder al te grote ingrepen en zonder te verhuizen? Dan is een verbouwing een goede optie.  Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van uw oude badkamer. Zowel het sanitair als de betegeling verzorgen wij voor u. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de badkamer op een volledig nieuwe locatie in uw huis te laten plaatsen. Alles is mogelijk!

Wilt u meer licht en ruimte? Dan kunt u bijvoorbeeld u een dakkapel laten plaatsen. Ook daarvoor kunt u bij Ketler BV terecht. Is de keuken niet meer modern of biedt het simpelweg niet de kookgemakken die u zou mogen verwachten? Dan kunt u via Ketler BV een nieuwe keuken laten plaatsen. Dit betekent dat we de hele keuken voor onze rekening nemen, inclusief de wanden, vloeren en installaties.

Verder kunt u bij Ketler BV terecht voor nieuwe kozijnen en deuren, trappen, veranderingen aan wanden, plafonds, vloeren etc.

Klantvriendelijke reconstructie

Het verbouwen gebeurt op het moment dat u nog altijd woonachtig bent in uw woning. Daarom zorgen we er altijd voor dat het verbouwen gebeurt op een manier die maakt dat u er zo weinig mogelijk last van ondervindt. Door de jarenlange ervaring van Ketler BV kunt u ervan uitgaan dat u in ieder geval minimale overlast zult ervaren.

Bouwend Nederland
TUV nord
VCA
Fundeon erkend leerbedrijf